MANFRÉD és MIMI

MIMI lehet egy bájos Városi lányka csodaszép tüllszoknyás Balerina, fini ölelni való óriás HugMe MIMI, egy cuki alvós RongyiMIMI, egy kedves kis Tündér, vagy akár egy várandós Édesanya! MANFRÉD pedig egy vagány Rongyis vagy egy gondoskodó Édesapa! BARÁTAIK-kal együtt alkotják a MANFRÉD és MIMI kis manufaktúránk szívét, lelkét!

Anyaguk nagyrészt Öko-text standard 100-as minősítésű textíliából készül, illetve a környezettudatosság jegyében, újra felhasznált anyagokkal is dolgozom. A babák belseje természetes, kiváló minőségű 100% gyapjúval töltött, hajuk, szőrzetük fésült 100% merino, illetve szintén kiváló minőségű acryl, alpaka, merino és gyapjúból készült fonállal is dolgozom.

Méretüket tekintve, a MIMI-k 38 cm-esek, a HugMe MIMI kb. 60 cm-es, a RongyiMIMI 15 cm-es, a MANFRÉD 48 cm-es, a RongyiMANFRÉD 18 cm-es és Apuka Daddy MANFRÉD szintén 38 cm.

A babák csak helyileg tisztíthatók, illetve a levehető ruhák, kis kabátkák, ágynemük, zsákok kézzel moshatóak. A Rongyisok, a csicsi pajtik és a Tacsi pajtik 30 C fokon gépben is mosható, esetleg mosózsák használata javasolt.

A MIMI-k és az Daddy MANFRÉD-ok arcát kézzel hímezem. Azonos minta szerint készítem a babák szemét, orrát és száját, mégis jobban megfigyelve őket, látszik, hogy nem ugyanolyanok. Mindegyik egy-egy külön karakter, saját személyiséggel.

 A MANFRÉD és MIMI babák illetve a BARÁTAIK, lányoknak és fiúknak is egyaránt kedves szerethető, igazi egyedi karakterrel bíró játszó és alvó pajtások.

Különlegessége a babáknak, hogy egy egész családot meg lehet jeleníteni, hiszen vannak várandós Édesanya Mimik, vannak gyerek karakterek, de találhatóak Apukák is. A babák mellett ami leginkább kedves még számomra, azok az alvó pajtások a csicsi pajtik, a Tacsi pajtik és a miketten barátság dobozkák. Az előbbi kettő töltete egy antiallergén mosható töltet, így Ők akár 40 C fokon is moshatóak, vasalhatóak. Általuk az éjszakák és a délutáni alvások is sokkal mesésebbek! A miketten dobozka lakói pedig gyapjúval töltött, kisebb méretű kislány MIMI és kisfiú MANFRÉD babák.

Soha ne hagyjuk 3 éves kor alatti gyermekünket felügyelet nélkül a termékekkel, mivel a  Rongyisokat kivéve, 3 éves kor alatti gyermekeknek nem ajánlott, a kisebb kiegészítők, láncok, karkötők, kistáskák, lenyelési veszélye miatt!

Illetve azért sem, mivel gondos kézmunka után születnek meg ezek az egyedi babák, de

addig is gyerekszoba dekorációkén díszítheti egy kislány vagy kisfiú szobáját.

A készlet mindig frissül újabb babákkal.

Ha kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal!

hello@manfredmimi.hu

Shopping Cart
Scroll to Top